Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Boek Shortlist Adam restaurants &recipes extra smaak

Boek Shortlist Adam restaurants &recipes extra smaak

€35,00
op voorraad
Het zijn knalsmaken die de show stelen in dit vijfde deel van de prijswinnende Shortlist Amsterdam-reeks. Voor dit boek verzamelden culinair journalisten Famke & Floor van Praag recepten met extra smaak van negen favoriete Amsterdamse restaurants.
Groen+Akker.
  • Gratis verzending vanaf €50 in NL
    Voor België €80
  • Snelle levering
    bestel op openingsdagen voor 17.00 uur, zelfde dag verstuurd
  • Als cadeau verpakt
    We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
  • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
    +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Het zijn knalsmaken die de show stelen in dit vijfde deel van de prijswinnende Shortlist Amsterdam-reeks. Vlammende pepers en krachtig pickles, maar ook aromatische specerijen, zilte ansjovis of overjarige kaas. Voor dit boek verzamelden culinair journalisten Famke & Floor van Praag recepten met extra smaak van negen favoriete Amsterdamse restaurants. Van pittige curries en intense bisque tot elegante kunstwerkjes met een onverwachte smaakexplosie.

Ook voor deze compleet nieuwe Shortlist zijn de zussen op zoek gegaan naar restaurants waar je gegarandeerd een goede avond hebt. Geen conceptuele eendagsvliegen of ingewikkelde sterrenzaken, maar juist oorspronkelijke restaurants die nooit vervelen. Plekken waar niet alleen het eten, de bediening en de wijn fantastisch zijn, maar waar je je ook kunt wentelen in een geweldige sfeer.

Deze Shortlist telt bijna 40 uitgesproken recepten om thuis mee aan de slag te gaan, prachtig in beeld gebracht door fotografenduo Petrovsky & Ramone. Van de meeslepende taco’s van Bacalar en de rode curry met garnalen van Max tot Stacks Diners sappige sirloin steak met salsa macha. Maar ook de Midden-Oosters geïnspireerde gerechten van alom geliefde klassieker De Plantage en de verfijnde keuken vol verrassingen van nieuwkomer Zacht Staal komen voorbij. Of je nu wat exra pit zoekt voor je dagelijkse kostje of voor dat spectaculaire diner voor vrienden, je vindt het in dit beeldschone kookboek.

Hardcover, 208 pagina's, Nederlands geschreven