Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Boek Shortlist Adam restaurants &recipes

Boek Shortlist Adam restaurants &recipes

€40,00
op voorraad
Deze Engelstalige editie van Shortlist Amsterdam is een compilatie van drie veelgeprezen Nederlandse Shortlist Amsterdam-boeken: groen (vegetarisch), blauw (comfort food) en paars (extra smaak).
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL
  Voor België €80
 • Snelle levering
  bestel op openingsdagen voor 17.00 uur, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Deze Engelstalige editie van Shortlist Amsterdam is een compilatie van drie veelgeprezen Nederlandse Shortlist Amsterdam-boeken: groen (vegetarisch), blauw (comfort food) en paars (extra smaak)

De meest bijzondere restaurants van Amsterdam verenigd in een iconisch kookboek: Shortlist Amsterdam, de Engelse editie.

Na jarenlang gerechten te hebben geproefd en vrijwel elk restaurant in Amsterdam te hebben beoordeeld, hebben culinaire journalisten en zussen Famke & Floor van Praag een lijst samengesteld met hun favorieten aller tijden. In dit prachtig vormgegeven kookboek staan ​​20 geliefde restaurants in de stad centraal. Plaatsen waar het eten en de wijn uitzonderlijk zijn, de sfeer bruisend is en het hartelijke personeel niets aan het toeval overlaat.

Dit kookboek is een waar eerbetoon aan deze compromisloze plekken, met prachtige foto's van het gerenommeerde fotografieduo Petrovsky & Ramone. Inclusief 40 favoriete recepten, van de heerlijke gepocheerde eieren van Rijsel in rode wijnsaus, Hollandse garnalenremoulade van Café de Klepel en de verrukkelijke vlaai van Toscanini tot de geweldige groentecreaties van De Kas, Choux, Foer en BAK.


240 pagina's  
hardcover