Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel raawii vaas Cloud klein geel

raawii vaas Cloud klein geel

€103,00 €65,00
niet op voorraad
De Cloud serie, ontworpen door Nicholai Wiig-Hansen voor raawii. De producten, een grote vaas, een kleine vaas en een schaal lijken van vorm te veranderen afhankelijk van het spel van licht en schaduw. De serie is verkrijgbaar in 3 kleuren.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL
  Voor België €80
 • Snelle levering
  bestel op openingsdagen voor 17.00 uur, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Nicholai Wiig-Hansen liet zich voor Cloud inspireren door een bronzen sculptuur van zijn vader, de Deense kunstenaar Svend Wiig-Hansen. In de Cloud-objecten probeerde hij dezelfde emotie na te bootsen, samen met een verwijzing naar de steeds veranderende aard van wolken. De drie producten, een grote vaas, een kleine vaas en een schaal lijken van vorm te veranderen afhankelijk van het spel van licht en schaduw en de mindset van de waarnemer.

maat: 12 x 17.5 cm
materiaal: keramiek
kleuren: geel, wit, groen

Alle producten in deze serie zijn handgemaakt en geglazuurd in Portugal, daarom kunnen er kleine variaties en scheeftrekkingen optreden als gevolg van het vakmanschap, waardoor een charmant en uniek eindstuk ontstaat.

over de ontwerper:

Nicholai Wiig-Hansen richtte zijn eigen ontwerpstudio op in 1990. Sindsdien is hij zichzelf blijven uitdagen met een breed scala aan ontwerpen, van stoelen en tafels tot lampen en keramiek. Archetypische producten – met een twist. Verhoudingen en kleuren worden altijd zorgvuldig overwogen en details worden alleen toegevoegd als ze een functioneel of esthetisch doel dienen. Hij werkte voor merken als Normann Copenhagen, Ikea en Frama.
Nicholai is nu de mede-oprichter en artistiek directeur van het Deense merk raawii