Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Nynke Tynagel Art Print Peace

Nynke Tynagel Art Print Peace

€250,00
op voorraad
Nynke's gewaagde expressieve, iconografische en pop-art beelden verbeelden een sterke verhalende kwaliteit.
Deze conceptuele fine art print verspreidt de geur van vrede waarmee de huidige omstandigheden in de wereld worden geconfronteerd.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL
  Voor België €80
 • Snelle levering
  bestel op openingsdagen voor 17.00 uur, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Peace is een Fine Art Print in een serie van drie, die Nynke Tynagel exclusief voor Groen+Akker heeft ontworpen.

Maat: 60x80 cm
Papier: Hahnemuhle White Velvet, 300gr. Geprint in Amsterdam
Oplage: 50
De print is genummerd en gesigneerd door Nynke.

Lijst: We kunnen de print ook ingelijst leveren in een dunne houten lijst in de kleuren zwart, wit of houtkleur.
Ingelijst met museumglas. Levertijd rond de twee weken.
We bezorgen deze in Amsterdam en omstreken. Voor buiten Amsterdam kan je de ingelijste print ophalen na bericht in onze winkel in Amsterdam.

Over de ontwerper:
Nynke Tynagel is een Nederlandse kunstenaar gevestigd in Amsterdam.
Geboren in een dorp dat bekend staat om zijn modernistische vormgeving en architectuur, uit ouders die beiden afgestudeerd waren aan de gerenommeerde Eindhoven Design Academy, was het geen verrassing dat ze in hun voetsporen trad om grafische kunst te studeren aan dezelfde instelling.

Na haar afstuderen werd Nynke mede-eigenaar van Studio Job, bekend als een van 's werelds meest invloedrijke spelers op het gebied van design en kunst. Studio Job creëerde een onderscheidend oeuvre van zeer expressief werk dat een brug creëerde tussen object en product door kunst en afbeeldingen samen te voegen.

Na meer dan 20 jaar de kenmerkende graphics van Studio Job te hebben gemaakt, runt ze nu haar eigen studio Nynke Tynagel.

Nynke's gewaagde expressieve en iconografische beelden, zowel heraldisch als cartoonachtig, projecteren een sterke verhalende kwaliteit. Haar visuele velden zijn strak bedacht, zorgvuldig geplaatst en gecontextualiseerd in intense maar harmonieuze composities, gepresenteerd in een reeks ambachten, waaronder glas-in-lood, keramiek, textiel, inlegwerk, naast laser- en printtechnieken. Het sterk versierde kunstwerk heeft vaak een donkere en satirische kant, en confronteert dapper de huidige opvattingen en omstandigheden in de wereld.

Nynke Tynagel heeft samengewerkt met vele merken waaronder Qeeboo, Object Embassy, Buro Berger, Studio Piet Boon, byDesign, Fatboy, Yo2, byBorre, The Reefline, en meest recentelijk ontwierp ze een textielcollectie voor Revised.

Haar werk zit in de collectie van tal van musea, waaronder MOMA, Museum Voorlinden, Louisiana Museum of Modern Art, Centraal Museum and Stedelijk Museum Amsterdam.