Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lamp Puff Twist

Lamp Puff Twist

€85,00
niet op voorraad
Puff is een serie rijstpapier lampen van Normann Copenhagen. Het ontwerp is volumineus en licht met verschillende varianten en maten voor zowel kleinere als grotere ruimtes. Een wit textielsnoer met fitting en kap kan je er apart bij bestellen.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL
  Voor België €80
 • Snelle levering
  bestel op openingsdagen voor 17.00 uur, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

De Puff Lamp Collection is een moderne en sculpturale kijk op de traditionele rijstpapier lamp, ontworpen met organische en eenvoudige principes in het achterhoofd.

De Puff Lamp Collection eert een van de oudste tradities binnen het maken van lampen in Azië. Lampenkappen van rijstpapier worden al eeuwenlang gebruikt en sierden oorspronkelijk de zalen van tempels. Het was ook een reis naar Japan die de inspiratie vormde voor de Puff Lamp Collection, waar ontwerper Saskia Huebner eindeloze variaties van de rijstpapieren lamp zag. Dit werd een motivatie om de juiste balans te vinden tussen sculpturale speelsheid en functioneel minimalisme en resulteerde in een collectie die uitnodigt om verschillende volumineuze vormen op een speelse manier te schikken. Puff is dus geschikt voor de grote hotellobby, het restaurant of een kleinere woonkamer of kinderkamer.

Het rijstpapier materiaal maakt het mogelijk om een ​​immens volume te creëren, zonder onnodig materiaal te verspillen of een zwaar, onhandig ontwerp te creëren. Het rijstpapier zorgt voor een natuurlijk, warm licht, omdat het de lichtbron voorzichtig afschermt tegen te fel en overbelicht zijn. De lampen geven zo een zacht licht, terwijl ze als organische sculpturen in de gegeven ruimte verschijnen.

maat: 90 x Ø: 50 cm
materiaal: rijstpapier

let op: deze lamp komt zonder een fitting / snoer. Deze kan je apart bestellen.