Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Vaas Deko Object S4 sage

Vaas Deko Object S4 sage

€65,00
op voorraad
De Deko objecten van Normann Copenhagen bestaan ​​uit verschillende formaten en kleuren en kunnen op elkaar worden gestapeld. Gebruik de Deko als decoratief element of bijvoorbeeld als vaas.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL
  Voor België €80
 • Snelle levering
  bestel op openingsdagen voor 17.00 uur, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Ontworpen door Studio Yolk. De Deko-objecten zijn er in verschillende maten en kleuren van Sage, Lemon, Hazel en Snow, zodat je ze kan stapelen en rangschikken voor elk gewenst doel. Of het nu gaat om een ​​decoratief element, een vaas of een functionele opbergdoo

materiaal: keramiek
maat: 16 x 16 x 16 cm
kleuren: snow, lemon, sage

over de ontwerpers:

STUDIO YOLK, opgericht in 2020 door Morten Linde en Pernille Iben, is een creatieve onderneming geworteld in hun 37-jarige samenwerking. Met twee van hun drie kinderen actief betrokken, combineert het familiebedrijf kunst en design. Beiden zijn afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Art. Morten specialiseerde zich in product- en meubelontwerp, terwijl Pernille Iben uitblonk in grafisch ontwerp en illustratie. Bovendien reikte hun educatieve reis verder dan alleen ontwerpen, aangezien zowel Morten als Pernille Iben een graad in psychotherapie volgden, wat een uniek perspectief aan hun creatieve werk toevoegde. De oprichting van STUDIO YOLK in 2020 werd een herdefiniërend moment voor het paar, een verkenning van hoe ze hun gedeelde passie voor design en kunst konden kanaliseren in een gezamenlijk familiebedrijf.

De achtergrond van STUDIO YOLK in de psychologie is onlosmakelijk verbonden met hun kunst- en designachtergrond. Hun creaties dienen als therapeutische uitlaatkleppen, die esthetische en functionele behoeften vervullen, terwijl ze ernaar streven diepe emoties op te roepen bij de toeschouwer. Met Morten's focus op meubel- en productontwerp en Pernille Iben's expertise in beeldende kunst, levert hun samenwerking doelgerichte en betekenisvolle ontwerpen op.