Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Recycled plastic Colour Shelf Red No2.

Recycled plastic Colour Shelf Red No2.

€165,00
op voorraad
Plankje met unieke vormen van Studio Thier & van Daalen, gemaakt van afval polyethyleen.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €40 in NL
  Voor België €60
 • Snelle verzending
  Bestel voor 17.00 op openingsdag, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Industrieel plastic afval, vertaald naar een uniek en gemarmerd assortiment accessoires voor binnen en buiten.

materialen: Overproductie in polyethyleenfabriek
Alle planken zijn genummerd
Inclusief montagekit op de achterkant van de plank + 2 schroeven
± 1,5 kg - 2,5 kg per stuk.

afmeting: 30x20cm 

over de ontwerpers:
Iris van Daalen & Ruben Thier delen hun fascinatie voor licht, reflectie, geometrische en organische vormen, samen met de vergankelijkheid van de natuur. Ze zien het keer op keer als een uitdaging om deze fenomenen te pakken te krijgen en te abstraheren en te vertalen naar duurzame ontwerpen.

Nieuwe ontwerpen voor verlichting, meubels, sieraden, woonaccessoires en unieke objecten. Daarnaast ontwerpen ze duurzame en op maat gemaakte interieurs voor bedrijven en particuliere woningen, tot ruimtes waar je je op je gemak voelt.

Ze combineren hun gevoel voor esthetiek, intuïtie en materiaalkennis met verschillende technieken zoals digitale modellering en fabricage of traditioneel vakmanschap om het volledige potentieel te benutten waarin innovatie en elegantie samenkomen.

In de loop der jaren hebben ze een uitgebreide materiaalkennis opgedaan, door onderzoek en experimenten met materialen als hout, glas, plastic, afvalstoffen en meer.

Hun fascinatie en ontdekkingsdrang zijn terug te voeren op hun motto; "Neem de wereld niet als vanzelfsprekend aan." Door bewust om te gaan met de bronnen, hun omgeving en impact, willen ze duurzame ontwerpen realiseren om te koesteren en die lang meegaan.

Iris van Daalen en Ruben Thier zijn beiden afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven in 2010 en starten hun studio in de zomer van 2011 in Eindhoven, Nederland.