Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Serax kop conisch wit

Serax kop conisch wit

€11,75 €7,50
op voorraad
Kopje uit de Terres De Rêves collectie ontworpen doorAnita Le Grelle voor Serax .
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €40 in NL
  Voor België €60
 • Snelle verzending
  Bestel voor 17.00 op openingsdag, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Terres De Rêves: een eclectische servieslijn uit aardewerk die zich kenmerkt door imperfecties. Imperfecties die op hun beurt weer samenvloeien tot een nieuwe, broze vorm van perfectie. 

Materiaal : aardewerk 

Afmetingen : d 8.5 h 9.5 cm 

Designer

Anita Le Grelle is geboren en getogen in Antwerpen, waar ze ook haar diploma grafisch ontwerp in de wacht sleepte. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in de reclamewereld, verhuisde ze met haar gezin naar Londen. Terwijl ze haar kinderen grootbracht volgde ze ook een opleiding beeldhouwen aan het Royal College of Art. Sinds jaren zijn haar fantasierijke werken te bewonderen op tal van tentoonstellingen in België en Londen. Eerder toevallig belandde ze in 2013 in de wereld van de pottenbakkerij. En hoe!

Al snel werd de vraag naar haar creaties zo groot dat ze besloot om dit professioneel verder te zetten: Terres De Rêves , is dan ook zowel de naam van haar bedrijf als van haar collectie geworden. Haar sculpturen weerspiegelen een diepgewortelde liefde voor ambacht, het scheppen en herscheppen, gebruiken en hergebruiken, zoals een restje was van een bijna opgebrande kaars die opnieuw gebruikt kan worden om iets anders te scheppen; dat is de niet te stuiten drijfveer van Anita Le Grelle.