Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel LW water fles konijn blauw

LW water fles konijn blauw

€27,00
op voorraad
Deze super coole waterfles kan 375 ml vloeistof zowel warm als koud houden. Hij wordt geleverd met een normale deksel en een sportdeksel.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €30 in NL
  Voor België €50
 • Levering ivm vakantie vanaf 18 juli
  Wij zijn weer terug vanaf zaterdag 18 juli
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel of mail ons voor vragen
  020 7866057 of [email protected]
Beschrijving

Deze waterflessen zijn gemaakt van goede kwaliteit staal 18/8 staal. Het staal is super duurzaam. Aan de binnenkant zitten geen coatings en het geeft geen chemicaliën of smaken. De waterfles bevat 350 ml vloeistof. De waterfles heeft een thermische functie en houdt vloeistoffen tot 12 uur lang warm en tot 24 uur koud.

De waterfles wordt geleverd met zowel een sportdeksel als een stalen deksel, waardoor deze bruikbaar, praktisch en cool is voor zowel kinderen als volwassenen. Het stalen deksel is een schroefdop van staal zoals de fles. Het sportdeksel is gemaakt van PP en is BPA-vrij. Beide deksels hebben een handvat zodat ze eenvoudig aan een tas of kinderwagen kunnen worden bevestigd. Beide deksels zijn volledig strak door de siliconen in de deksels - die ook BPS-vrij zijn.

De waterfles moet met de hand worden gewassen. De waterfles kan niet in de magnetron. De verf op de waterfles is duurzaam, op waterbasis en de inhoud van lood is onbeduidend en binnen de EU-regelgeving. Staal is het beste materiaal om te gebruiken met eten en drinken.

Afmetingen: 17 x 7 cm
Wasvoorschrift: alleen met de hand wassen.