Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Lexon lamp Mina donkerblauw

Lexon lamp Mina donkerblauw

€29,99
niet op voorraad
Een praktisch én mooi mini lampje voor extra sfeer in huis. Het lampje heeft twee kleuren licht en is dimbaar, dus ook te gebruiken om er een boek bij te lezen. Door het formaat ook makkelijk mee te nemen en oplaadbaar via USB kabel (inclusief)
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €50 in NL
  Voor België €80
 • Snelle verzending
  Op openingsdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

De Mina heeft  twee LED-lichtinstellingen  - warm en koud - en een dimfunctie, allemaal bediend door een knop op de voet van de lamp.

Mini LED lamp
Koud of warm licht
Memory dimmer
Battery: 6 h
Oplaadbaar met USB kabel (toegevoegd)

Maat: 7 x 8,3c

over de ontwerpers

Manuela Simonelli & Andrea Quaglio

Quaglio Simonelli werd geboren uit een ontmoeting tussen twee ontwerpers, Andrea Quaglio en Manuela Simonelli, hun gemeenschappelijke werk wordt echt gevoed door verhalen, een creatieve kijk op de omringende wereld, mutaties die ze zouden willen veroorzaken: daarom creëren ze vertrouwd ogende objecten besmet door het onverwachte en het poëtische. Miami is de naam van de collectie: elegant vliegend op nostalgische vleugels, een Art Deco stilistische knipoog die beantwoordt aan actuele technische eisen. Het behoudt genadige bevoegdheden door middel van een transversaal voorstel. Deze serie draagt ​​de precieze kenmerken van een benadering die gebaseerd is op hun praktijk - om de dingen nooit te zien zoals ze zijn.