Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel HAY beeld Little Lion donker roze

HAY beeld Little Lion donker roze

€22,00
op voorraad
Wang & Söderström ontwierpen dit kleine object. Het ontwerp komt voort uit digitale vormen die leiden tot fysieke producten, als kleine kunststukjes. Een ontwerp voor HAY.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €40 in NL
  Voor België €60
 • Snelle verzending
  Bestel voor 17.00 op openingsdag, zelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

De organisch gevormde 3D-modellen worden eerst ontwikkeld in het atelier van de ontwerpers, voordat de objecten in een keramiekfabriek 3D-geprint en gegoten worden in porselein en steengoed. Verkrijgbaar in twee verschillende. Zie ook de vazen en kandelaren van deze ontwerpers.

Maat: 10.5 X 4.5 X 8cm (hoog)
Materiaal: porselein

Over de ontwerpers:
Wang & Söderström is een transdisciplinair creatief duo uit Kopenhagen, bestaande uit de Zweedse ontwerper Anny Wang en architect Tim Söderström. Anny Wang studeerde ruimtelijk ontwerp en meubelontwerp aan de Academie voor Design en Ambachten (HDK) in Göteborg, Zweden, en Tim Söderström studeerde architectuur aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten (KADK) in Kopenhagen, Denemarken. Samen richtten ze Wang & Söderström op in 2016. Hun werk, dat zich richt op digitale / fysieke verkenning, is internationaal gerealiseerd met opdrachten van gerenommeerde culturele instellingen, toonaangevende modemerken en enkele van de grootste media- en communicatieplatforms. Voor HAY hebben ze de Wang & Söderström Collectie ontworpen.