Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Koda etui Horizon grijs 001

Koda etui Horizon grijs 001

€30,00
op voorraad
Ontworpen door Marieke van Heck.
Gebruik de Koda HORIZON als een "tas in een tas" etui, of draag hem als clutch. Wordt gemaakt van de overgebleven gordijnstof van De Ploeg.
Groen+Akker.
 • Gratis verzending vanaf €40 in NL
  Voor België €60
 • Snelle verzending
  Op openingsdagen voor 17 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
 • Als cadeau verpakt
  We verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
 • Bel, whatsapp of mail ons voor vragen
  +31 20 7866057 of [email protected]
Beschrijving

HORIZON is gemaakt van 100% wollen De Ploeg stof. Door twee verschillende kleuren horizontaal te combineren ontstaat er een panorama. De combinatie van tone in tone tinten versterkt de uniciteit van elke kleur. HORIZON is een ode aan het Nederlandse landschap.

maat: 23,5 x 2 x 16,5 cm 
materiaal: metalen rits met leren band. buiten 100% wol, gemaakt van de overgebleven gordijnstof van De Ploeg. 

over de ontwerper:

Marieke van Heck combineert traditionele technieken met hedendaags design, waardoor een proces ontstaat waarin grafische vormgeving, textiel en productdesign samensmelten. Haar label 'oranje of rood' verwijst naar de keuzes waar een ontwerper tijdens het ontwikkelingsproces altijd voor komt te staan ​​en de nuances die haar werk kenmerken. Duurzaamheid is hierbij een belangrijke drijfveer.

De grafische elementen en haar scherpe oog voor kleur zijn duidelijk zichtbaar in de producten die Marieke voor koda amsterdam heeft ontworpen. De HORIZON-tas weerspiegelt de vorm en kleuren van het Nederlandse landschap tijdens de verschillende seizoenen, bereikt door de prachtige kleuren van De Ploeg-wol te combineren.